VOOR WERKGEVERS

Direct inzetbaar personeel
A2W is een leerwerkplaats gevestigd op het terrein van Flora Holland in Aalsmeer. Hier worden in een geheel op de praktijk afgestemde omgeving toekomstige werknemers opgeleid tot vakbekwaam veilingmedewerker. Om werkgevers te voorzien in hun behoefte aan gekwalificeerde medewerkers zijn de praktijkopdrachten van A2W afgestemd op het gehele logistieke proces op de veiling. Goede begeleiding en coaching van de toekomstige werknemers is een essentieel onderdeel binnen het gehele concept.

Uw voordeel
A2W maakt gebruik van een aantal financiële stimuleringsregelingen van de overheid om de arbeidsmarkt efficiënter in te richten. Door dit bijzondere business model, waarbij A2W zoveel mogelijk gebruik maakt van alle beschikbare financiële stimuleringsregelingen, kunnen wij u volkomen rechtsgeldig medewerkers leveren tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

KortomUntitled-2

  • Financieel zeer aantrekkelijk
  • Geselecteerde en vakbekwame veilingmedewerkers
  • Begeleiding op de werkvloer bij aanvang
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Positieve impuls voor de lokale en nationale economie
"Met A2W bent u verzekerd van professionele personeelsbemiddeling op niveau. Daarbij kunt u rekenen op de grootst mogelijke betrokkenheid. Menswerk vraagt immers om maatwerk"