OVER ONS

Even voorstellen
paul fotoPaul Kransen is initiatiefnemer en algemeen directeur van A2W. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opleiding. Dankzij zijn jarenlange ervaring als hoofd logistiek op de veiling en bij andere grote concerns kent Paul alle ins en outs en weet hij precies waar de knelpunten bij de werkgevers kunnen liggen.

Het idee
Academy to Work is opgericht om een antwoord te bieden op de toenemende zorgen en klachten van werkgevers over de tijd en geld die het kost om nieuwe (tijdelijke) medewerkers in te werken.

De doelstelling van A2W
Met een praktijkgerichte opleiding wil A2W werkzoekenden succesvol op de arbeidsmarkt terug laten keren. Dit kunnen mensen zijn met een afstand tot de arbeidsmarkt, of die vanwege hun leeftijd moeilijk aan de slag komen.

Resultaatgericht
A2W is een resultaatgerichte onderneming. De wensen en behoeften van de werkgever zijn het uitgangspunt. A2W speelt praktisch in op de behoeften van de werkgever om vervolgens kwalitatief passende kandidaten te selecteren uit een ruim aanbod werkzoekenden en deze op te leiden. Met name ‘handjes’ voor arbeidsintensief werk komen vaak verrassend goed van pas.

Aantrekkelijke voorwaarden
Door optimaal van gebruik te maken van alle vormen van arbeidsbemiddeling zoals werkervaringsplaatsen, stages, opleidingen en tijdelijke contracten brengt A2W vraag naar en aanbod van goede werknemers bij elkaar. Zo is de werkgever te allen tijde verzekerd van de juiste invulling van het personeelsbestand tegen zo laag mogelijke kosten.

Heeft u vragen, verzoeken, suggesties of ideeën over de opleiding of andere logistieke zaken? Neemt u dan contact  op.

Paul Kransen
paul@a2w.nl
T: +31 (0)6 – 55 300 266

Debby de Graaf
debby@a2w.nl
T: +31 (0)6 – 46 866 995

Quote:
“Met A2W bent u verzekerd van professionele personeelsbemiddeling op niveau. Daarbij kunt u rekenen op de grootst mogelijke betrokkenheid. Menswerk vraagt immers om maatwerk.”

"Met A2W bent u verzekerd van professionele personeelsbemiddeling op niveau. Daarbij kunt u rekenen op de grootst mogelijke betrokkenheid. Menswerk vraagt immers om maatwerk"