DE MOGELIJKHEDEN

Drie mogelijkheden
Na het compleet afronden van het leerwerktraject bij A2W en het behalen van het certificaat ‘Algemeen veiling medewerker’ zijn er drie mogelijkheden om je carrière bij de bloemenveiling voort te zetten.

  1. In loondienst
    Dit gaat via de normale weg. Er komt dus een arbeidsovereenkomst tussen de werkgever en werknemer. Hier heeft A2W geen andere bijdrage in dan alleen het faciliteren van de mogelijkheid.
  1. ZZP-er worden
    Op het moment dat de werknemer ZZP-er wil worden zullen wij hem begeleiden in alle aspecten die daarbij nodig zijn. Een goede begeleiding door de jobcoach van A2W zal hiervoor zorgdragen. Deze jobcoach is een ervaren ondernemer die de branche kent en alle benodigde kennis in huis heeft om een startende ondernemer te ondersteunen. Denk aan administratie, facturatie en registratie.
  1. Uitzenden via een bij A2W aangesloten detacheringsbedrijf
    Om aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen biedt A2W ook personeel aan op uitzend- of detacheringsbasis. De werkwijze van A2W is hierin niet veel anders dan die van de traditionele uitzendbureaus. A2W onderscheidt zich echter door de persoonlijke aanpak en begeleiding en uiteraard de scherpe tarieven.

Wilt u meer weten over onze uitzenddienstverlening? Of wilt u direct een opdracht plaatsen voor (tijdelijk) personeel? Neemt u dan vandaag nog contact op! A2W neemt u alle rompslomp uit handen en regelt het verder voor u. Precies zoals u van ons mag verwachten.

"Met A2W bent u verzekerd van professionele personeelsbemiddeling op niveau. Daarbij kunt u rekenen op de grootst mogelijke betrokkenheid. Menswerk vraagt immers om maatwerk"